Może najpierw namalować pasy lub zwęzić ulice kostromska każdy jadąc od Belzackiej myśli, że są dwa pasy w stronę Lidla ....
Ja osobiście nie widzę problemu z wyjazdem z tego marketu często tam robię zakupy i jeszcze żyje a moje auto ma się dobrze a jak ktoś nie umie jeździć to zapraszam do galerii po jakieś wygodne buty do chodzenia jest tam tego. A jeśli już to akurat ten problem jest do rozwiązania przy pomocy szpadla. Wystarczy wykopac dziurę wstawić tam slupek i powiesić na nim znak nakaz jazdy w prawo i po kłopocie, choć nie ukrywam utrudniło by mi to życie ale skoro ma uratować nieudolnych kierowców to niech będzie
A co z wjazdem/wyjazdem i przejściem dla pieszych ul Górna 7 , pomiędzy marketem a stacją paliw ??
To co tam się dzieje to jakiś koszmar- do tego ludzie przechodza przez 3 pasmówke w miejscu gdzie nei ma przejścia, powodując zagrożenie
Nie wiedziałem, że aż tylu "kierowców" nie umie jeździć:
"Czy organizacja ruchu w rejonie wjazd/wyjazdu z supermarketu przy ul. Kostromskiej powinna zostać zmieniona?
TAK
75%
NIE
23%
NIE MAM ZDANIA
2%
Wszystkich głosów: 256"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!